Lactatiekundige praktijk Irma Stark

Begeleiding bij borstvoeding

Afspraak maken


Tarieven consulten

Je kunt mij bellen voor een consult bij je thuis in de regio van het Gooi, Almere, maar in overleg ook daarbuiten.

  • Consult aan huis kost € 100,- per uur. Dit is exclusief reis en/of parkeerkosten. Hierbij zit de verslaglegging  in begrepen. Na het consult volgt nog telefonisch contact, of  via WhatsApp, wat je voorkeur verdient. ( dit is bij de prijs inbegrepen )
  • Vervolgconsult, 80 euro per uur
  • Spoedweekendtarief:  € 120,00 per uur
  • Een consult duurt meestal 1 - 1,5 uur
  • Reiskosten: € 0,25 per km. Eventuele parkeerkosten komen daar nog bij.
  • Telefonisch consult: € 25,00 per 20 minuten.
  • Kolfconsult: 30 minuten voorlichting en uitleg over het kolven, bewaren van moedermelk etc. met huurkolf of eigen kolf € 50,- (Ik verhuur zelf geen kolfapparaten)
  • Groepsvoorlichting over borstvoeding in overleg. Ik heb op dit moment nog niet de beschikking over een ruimte.

 

Vergoeding door verzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Voorwaarde is in de meeste gevallen dat de Lactatiekundige IBCLC aangesloten dient te zijn bij de NVL (Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen). De NVL raadt haar leden aan het lidmaatschapsnummer op de factuur te vermelden.

Mijn NVL nummer is: 64211

Mijn Lactatiekundige nummer is: L-35074

BIG registratie: 39003969030


Via de NVL kun je een overzicht van vergoedingen zien. Deze lijsten worden jaarlijks herzien. Het is raadzaam om zelf in de polis van je zorgverzekering te kijken of na te vragen voor welke vergoeding je in aanmerking komt.

Sommige verzekeraars vergoeden ook ( een deel van ) de kosten voor de huur of aanschaf van een kolfapparaat.

 

Contact en bereikbaarheid

Via mijn contactgegevens kunt u mij bereiken om een afspraak te maken bij u thuis. Wanneer ik niet direct telefonisch bereikbaar bent, kunt u een voicemail achterlaten. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug, in ieder geval binnen 24 uur of ik stuur een appje. Ook ben ik bereikbaar via  app, sms of mail.  Ik ben telefonisch van 08.30 - 19.00 uur bereikbaar. Indien noodzakelijk ben ik ook bereikbaar in het weekend en kunnen wij samen afstemmen of een consult in het weekend noodzakelijk en/of mogelijk is.

Ik ben bereikbaar via:

Telefoon: 06 44776022

Email: mail@lactatiekundigepraktijkirmastark.nl